Jaksomedian palvelut

Ideoimme, käsikirjoitamme ja toteutamme podcasteja kaikille, joilla on sanottavaa.

Jaksomedia on tuotantoyhtiö, joka tekee fiksuja podcasteja kaikille joilla on asiaa. Aloitimme vuonna 2016, jonka jälkeen olemme tuottaneet yli tuhat jaksoa (!) moniin kymmeniin eri podcasteihin.

Pääsääntöisesti ohjelmat äänitetään studiollamme Helsingin keskustassa, mutta voimme järjestää äänityksiä myös muualla – olemme äänittäneet livepodcasteja muun muassa hotellin baarissa ja teknologiakonferenssissa sekä jaksoja kuorma-auton kyydissä ja Suomi-Areenassa.

Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan podcastin, voit lähettää meille tarjouspyynnön.

Tapoja tehdä podcast Jaksomedian kanssa

Olemme olleet eniten hyödyksi, kun yhdistämme kokemuksemme, näkemyksemme ja osaamisemme podcasteista asiakkaan ymmärrykseen siitä, kenet hän haluaa ohjelmalla tavoittaa. Koska erilaisilla asiakkailla on erilaisia tarpeita, on meilläkin useita malleja podcast-maailman haltuunottoon.

Alkuperäissarja

Avaimet käteen -keskustelu­ohjelma

Tuotantopalvelut

Koulutukset, työpajat ja konsultointi

Tarvitsen jotain muuta

Sivuiltamme löytyvästä taulukosta voit vertailla eri tuotantomallien sisältämiä palveluita ja ominaisuuksia.

Mikäli valitsemastasi tuotantomallista puuttuu tarvitsemiasi ominaisuuksia, voimme lisätä ne juuri sinulle sopivaksi räätälöityyn kokonaisuuteen – on siis mahdollista sisällyttää esimerkiksi Tekniikka-pakettiin podcastin tunnusmusiikki, jaksokohtaisten markkinointimateriaalien tuottaminen ja juontajien sparraussessio.

Olemme huomanneet, että vaikka tarpeet vaihtelevat, muutama asia pysyy totena: aina kannattaa tehdä kerralla tuotantokausi eli 8–12 jaksoa. Lyhyet sarjat voivat olla tekijöilleen hauskoja kokeiluja, mutta tulosten aikaansaaminen viestinnässä tai markkinoinnissa on niillä lähes mahdotonta. Jos tuotantokausi tuntuu liian isolta sitoumukselta, voit tilata meiltä esimerkiksi podcast-workshopin tai podcast-sarjan pilottijakson.

Podcastit ovat erityinen rakkautemme ja haluamme viedä koko alaa eteenpäin. Siksi yksi palveluistamme on Jakso.fi, joka kerää yhteen paikkaan kaikki suomalaiset podcastit, suosittelee hyvää kuunneltavaa kaikkialta maailmasta ja on podcastien tekijöiden yhteisö. Sen vuosittainen voimainponnistus on kaikille podcastien tekemisistä kiinnostuneille tarkoitettu Jaksohali-festivaali, joka järjestetään helmikuussa.

PS: Meistä vuosi 2024 on podcastien vuosi, kuten olemme sanoneet, kröhöm, vuodesta 2016 saakka.