Bimbofikaatio on ensimmäinen Podme Premium -tuotantomme

On aina yhtä ihmeellistä seurata, miten podcast-sarja syntyy. Ensin on idea, sitten etsitään tekijät, kääritään hihat, tehdään kovasti työtä ja – puff! – ohjelma onkin kuultavissa.

Tosin tästä yksinkertaistetusta kaaviosta puuttuu yksi olennainen tekijä eli julkaisija. Näin tuotantoyhtiön näkökulmasta julkaisija on nimittäin se taho, joka uskoo ohjelmaan tarpeeksi, että on valmis maksamaan sen tekemisestä.

Onkin aivan poikkeuksellisen ihanaa, että Suomessa taannoin aloittanut podcast-palvelu PodMe näki tällaisen mahdollisuuden uudessa Bimbofikaatio-sarjassa. Taika Mannilan ja Inka Valiman vetämä Bimbofikaatio on kaikkea sitä, mitä ihminen voi podcastilta haluta: hauska, nokkela, yllättävä, pöhkö ja sivistäväkin vielä. Se juhlistaa bimboutta ja 2000-luvun alkua sekä rakkaudella että kauhulla. Tiimiä täydentävät tuottajamme Emil Johansson ja äänituottaja Arttu Hirvonen, jotka ovat rakentaneet sarjasta aikakaudelle autenttisen kokonaisuuden.

Kyseessä on samalla Jaksomedian ensimmäinen PodMen premium-tuotanto, eli ohjelma, jonka voivat kuunnella vain kyseisen palvelun käyttäjät. PodMe on kuukausimaksullinen palvelu, josta voi kuunnella sekä vapaassa jakelussa olevia sarjoja että pelkästään PodMen valikoimaan kuuluvia ohjelmia. Bimbofikaatio on siis jälkimmäistä sorttia. Tämä on merkittävä askel, sillä uusien julkaisijoiden saapuminen on merkki siitä, että vuodesta 2022 tulee podcastien vuosi.

Bimbofikaation ensimmäiset jaksot julkaistiin tänään 15.12. ja uusia tulee viikottain yhteensä kymmenen jakson verran. Jos PodMe ei ole vielä tuttu, ei muuta kuin luomaan uusi käyttäjätunnus ja nauttimaan 14 päivän mittaisesta ilmaisesta kokeilusta. Sieltä löytyy muutakin kiinnostavaa, muun muassa Antti Holman uusi sarja Antin palautepalvelu (naureskelin bussipysäkillä maski päällä ensimmäistä jaksoa kuunnellessa ja yritin olla välittämättä muiden ihmisten tuijotuksesta) ja saattaapi olla, että tammikuussa sinne ilmestyy myös jotain muuta Jaksomedian tuottamaa. Mutta siitä lisää myöhemmin.

PS: Tilaa Jaksomedialta podcast! Olemme kustannustehokkaita ja tuoksumme hyvältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *